Wordt Een Gecertificeerd Innosys en Olenka Professional

Training is het fundament van ons bedrijf en is wat wij het beste doen. Om u te helpen kennis van alle producten en systemen van de Innosys Beauty Care en Olenka Cosméticos op te doen, raden wij aan dat u deelneemt aan onze trainingen om ervoor te zorgen dat u de producten correct gebruikt voor optimale resultaten. 

Wat Zal Je Leren

Professionele Training

Training van experts met gecertificeerde professionele adviseur van Innosys en Olenka

Verhoog Uw Winst

Voeg nog een inkomstenstroom toe aan uw bedrijf

Professionele verkooptraining

Leer de beste verkooptechnieken om de aantrekkingskracht van klanten en klantenbehoud te vergroten

Keratine Treatment Opleiding

Algemene Informatie

Op zoek naar een cursus keratine haarbehandeling? Dan ben je van harte welkom bij H B&A Wholesale and Education. Met een professionele keratine haarbehandeling kun je je activiteiten als kapper/kapster of beauty professional een belangrijke meerwaarde geven. Met een keratine behandeling maak je snel een einde aan dof en futloos haar en bezorg je het haar van je klanten weer een gezonde en glanzende uitstraling.

Belofte binnen de haarverzorging

Keratine behandelingen worden ook wel dé belofte binnen de haarverzorging genoemd. Deze belofte kun je alleen waar maken als je leert om deze behandelingen op de juiste manier uit te voeren. Daarvoor ben je bij deze cursus keratine haarbehandeling aan het juiste adres. Deze nieuwe ontdekking binnen de haarverzorgingsbranche is over komen waaien uit Brazilië.

Futloos Haar Behandelen Met Keratine

Keratine is een vezelachtige proteïne. Het is een belangrijke bouwstof voor onze nagels en opperhuid. Keratine in de opperhuid van de mens zorgt ervoor dat de huid stevig en waterafstotend wordt. In keratine haarbehandelingen zorgt de keratine ervoor dat het haar sterker wordt. Het zijn ideale behandelingen voor beschadigd haar dat wel een boost kan gebruiken. Dof, pluizig, droog of futloos haar? Met een keratine haarbehandeling kan je futloos haar snel transformeren tot glanzend en gezond haar.

 

Weg Met Futloos Haar Met Keratine Haarbehandelingen!

Tot in de puntjes verzorgd. Met een keratine behandeling worden de haren tot in de puntjes verzorgd. Maar ook jouw werkwijze moet tot in de puntjes doordacht zijn. De cursus gaat in op haarstructuur, haargroei, haartypes, haarkleur en haarverzorging. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan wat keratine is, welke keratine producten er zijn, wat het effect is en welke toepassingen er bestaan. Onder begeleiding van je docent leer je keratine haarbehandelingen te geven en je leert hoe je het haar kunt föhnen en stijlen. Ook advies en after care bij keratine haarbehandelingen komen aan de orde, om je behandelingen een langdurig effect te geven.

Opgelet, voor deze cursus dient u een model mee te nemen met lang tot halflang haar!

Cursusinhoud

Kertain Treatment Opleiding

Opbouw Van Het Haar

Haargroei En Haarkleur

Haarverzorging

Föhnen en stijlen

Wat is keratine?

Keratine producten

Toepassingen keratine haarbehandeling

Advies en after care

Price

€269

Inbegrepen: Syllabus, Instructiefilm, Certificaat

Subsidies in Nederland:

Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. 

Door te boeken gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden

Opleidingsdata: Elke Maandag of Dinsdag

Coming Soon

Vul het formulier in met uw gegevens en blijf op de hoogte van onze aankomende trainingen

Contact

H B&A Wholesale and Education is gespecialiseerd in het introduceren van nieuwe, kwalitatief hoogwaardige producten voor de uiterlijke verzorging van mannen en vrouwen. Wij zijn de officiële Europese distributeur van Innosys Beauty Care, Olenka Cosméticos, Luminous Repair Mask en 3Deluxe haircolor and care. Wij verzorgen klassikale trainingen maar ook individueel op één van onze trainingslokaties of op locatie van de klant.