20 september - Coffee at Gastronomia Villani

12,50

20 september - Coffee at Gastronomia Villani

Category

Een snuifje Noord-Italië, een scheutje Florence en een vleugje Sicilië. Dat is Gastronomia Villani: een sfeervol Italiaans restaurant aan de Scheveningse kust. Gastheer George en de koks hebben Italiaanse roots. Het karakteristieke van hun land van herkomst is vertaald in een authentieke sfeer en een pure keuken. Zuid-Europese traditie, gecombineerd met de zilte lucht van Scheveningen.

Wij ontmoeten graag nieuwe inspirerende ondernemers op een laagdrempelige manier, dus meld je snel aan. De meet up is bijzonder geschikt als je een leuk product of gaaf concept hebt die je onder de aandacht wilt brengen, maar ook voor nieuwe LBC netwerkers, bloggers en influencers.
Zowel niet-leden, leden, partners, sponsoren en ambassadeurs van LBC zijn welkom.

Tijdens deze Coffee Meet Ups sparren wij over lifestyle, beauty, fashion, media, branding, travel en interieur. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw product of dienst. En vooral naar JOUW verhaal!
De kijk die jij hebt op jouw product kan betoverend anders zijn of worden, wanneer je er een ander naar laat kijken! En wellicht ontstaan er mooie samenwerkingen. Want het draait om 1 ding:
CONNECTING FOR POSSIBILITIES

Datum: maandag 20 september
Tijd: 10.00 – 11.00 uur
Locatie: Gastronomia Villani Den Haag.

Laat voor 17 september weten of je er bij bent via: denhaag@lifestylebusinessclub.com

Bijdrage: 10 euro leden (gebruik je kortingscode)
12,50 niet-leden

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Contact

H B&A Wholesale and Education is gespecialiseerd in het introduceren van nieuwe, kwalitatief hoogwaardige producten voor de uiterlijke verzorging van mannen en vrouwen. Wij zijn de officiële Europese distributeur van Innosys Beauty Care, A Fuller Beard products, Luminous Repair Mask en 3Deluxe haircolor and care. Wij verzorgen klassikale trainingen maar ook individueel op één van onze trainingslokaties of op locatie van de klant.