6 september - Coffee Meet Up at Hofhouse

12,50

6 september - Coffee Meet Up at Hofhouse

Category

LIFESTYLE BUSINESS CLUB COFFEE MEET UP

In samenwerking met Hofhouse Den Haag nodigen wij ondernemers uit om onder het genot van een bakje koffie of thee, en uiteraard iets lekkers erbij, kennis te komen maken met de Lifestyle Business Club Den Haag.

Hofhouse Den Haag is bij uitstek de perfecte locatie om je te laten inspireren over alles wat lifestyle te bieden heeft.
Wij ontmoeten graag nieuwe inspirerende ondernemers op een laagdrempelige manier, dus meld je snel aan. De meet up is bijzonder geschikt als je een leuk product of gaaf concept hebt die je onder de aandacht wilt brengen, maar ook voor nieuwe LBC netwerkers, bloggers en influencers.
Zowel niet-leden, leden, partners, sponsoren en ambassadeurs van LBC zijn welkom.
Tijdens deze Coffee Meet Ups sparren wij over lifestyle, beauty, fashion, media, branding, travel en interieur. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw product of dienst. En vooral naar JOUW verhaal!
De kijk die jij hebt op jouw product kan betoverend anders zijn of worden, wanneer je er een ander naar laat kijken! En wellicht ontstaan er mooie samenwerkingen. Want het draait om 1 ding:
CONNECTING FOR POSSIBILITIES

Datum: maandag 6 september
Tijd: 10:15 – 11.30 uur
Locatie: Hofhouse Den Haag.

Laat voor 3 september weten of je er bij bent via: denhaag@lifestylebusinessclub.com

Bijdrage: 10 euro leden
12,50 niet-leden

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Contact

H B&A Wholesale and Education is gespecialiseerd in het introduceren van nieuwe, kwalitatief hoogwaardige producten voor de uiterlijke verzorging van mannen en vrouwen. Wij zijn de officiële Europese distributeur van Innosys Beauty Care, A Fuller Beard products, Luminous Repair Mask en 3Deluxe haircolor and care. Wij verzorgen klassikale trainingen maar ook individueel op één van onze trainingslokaties of op locatie van de klant.