26 september 2021 - Istraight (Japanese Straightening)

210,00

Datum: 26 september 2021
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Docent: Hanna Miguel
Lokatie: Binckhorstlaan 123a, 2516 BA Den Haag

 

Tijdens deze cursus leer je alles over de producten en de werking daarvan. De cursus bestaat uit 2 delen: Theorie en Praktijk. Er wordt geoefend op een model die je zelf dient mee te brengen.

  • Het haar van het model dient niet langer dan schouderlengte te zijn
  • Het haar van het model dient een normale dikte te hebben
  • Het haar van het model mag niet overmatig beschadigd zijn of recentelijk (minder dan 6 maanden) behandeld met een andere manier van omvormen zoals: keratine, botox of chemische relaxers

26 september 2021 - Istraight (Japanese Straightening)

Category

iStraight is de ideale manier om het haar permanent te stijlen. Doordat het gehalte van chemicaliën derhalve laag is, is de kans op beschadiging van het haar vele malen minder dan de reguliere chemische relaxers. De sulfaatverbindingen in het haar blijven intact waardoor het haar geen kracht verliest en niet zal gaan breken. Door toevoegingen van keratine, zijde extracten en een selectie van essentiële olie krijgt het haar een mooie glans en voelt het haar zacht en gezond aan.

Ben je op zoek naar een behandeling voor je klanten om het haar glad en pluisvrij te krijgen, dan is iStraight de ideale oplossing, voor elk haartype geschikt.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Contact

H B&A Wholesale and Education is gespecialiseerd in het introduceren van nieuwe, kwalitatief hoogwaardige producten voor de uiterlijke verzorging van mannen en vrouwen. Wij zijn de officiële Europese distributeur van Innosys Beauty Care, A Fuller Beard products, Luminous Repair Mask en 3Deluxe haircolor and care. Wij verzorgen klassikale trainingen maar ook individueel op één van onze trainingslokaties of op locatie van de klant.