Soak Off Gel Opleiding

Professionele Training

Training van experts met gecertificeerde professionele adviseur van H B&A

Verhoog Uw Winst

Voeg nog een inkomstenstroom toe aan uw bedrijf

Professionele verkooptraining

Leer de beste verkooptechnieken om de aantrekkingskracht van klanten en klantenbehoud te vergroten

Soak Off Gel Opleiding

Algemene Informatie

Inhoud Cursus Gelish

In deze complete cursus Gelish leer je om de nagels voor te bereiden op Gelish Soak Off Gel en om Gelish aan te brengen en uit te harden onder een UV-lamp. Ook het vakkundig bijwerken en verwijderen van Gelish komt aan bod. Je gaat verder aan de slag met het realiseren van een French manicure en het aanbrengen van full color met Gelish. Ook leer je hoe je met Gelish de natuurlijke nagel versterkt en hoe je beschadigde nagels kunt repareren. Gevorderdentechnieken Gelish die aan bod komen zijn: nagelverlengingen met tips en sjablonen in combinatie met Gelish, Gelish designs en Gelish nail art met technieken als striping, dotting, stickertjes, steentjes en foiltechnieken. De studenten werken in deze cursus op elkaar. Het is daarom niet mogelijk om deel te nemen aan deze cursus mét kunstnagels, gellak of nagellak.

Voordelen Van Deze Cursus

Met deze complete cursus Gelish kun je snel inspelen op de nieuwe Gelish trend. Het werken met Gelish Soak Off Gel kan een relevante aanvulling zijn op het aanbieden van traditionele gelnagels. De lessen worden gegeven in kleine groepjes en je docente is een ervaren specialist op het gebied van Gelish nagels. Een ander voordeel van deze cursus Gelish is dat je geen materialen hoeft te kopen; alle materialen en producten zijn kosteloos voorhanden tijdens de lessen. Na afloop ontvang je een certificaat.

Cursusinhoud

Soak Off Gel Opleiding

Anatomie Van De Nagel

Veelvoorkomende Nagelaandoeningen

Hygiënisch Werken

Inleiding Gelish Producten

Voordelen En Toepassingen

Voorbereiden Van De Nagel

Aanbrengen En Uitharden Gelish

French Manicure

Full Color

Bijwerken Gelish

Verwijderen Gelish

Nagels Versterken Met Gelish

Uitvoeren Van Reparaties

Werken Met Tips En Sjablonen

Gelish Design

Nail Art Technieken

Price

€269

Inbegrepen: Syllabus, Instructiefilm, Certificaat

Subsidies in Nederland:

Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting.

Door te boeken gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden

 

Opleidingsdata: Elke Maandag of Dinsdag

Coming Soon

Vul het formulier in met uw gegevens en blijf op de hoogte van onze aankomende trainingen

Contact

H B&A Wholesale and Education is gespecialiseerd in het introduceren van nieuwe, kwalitatief hoogwaardige producten voor de uiterlijke verzorging van mannen en vrouwen. Wij zijn de officiële Europese distributeur van Innosys Beauty Care, Olenka Cosméticos, Luminous Repair Mask en 3Deluxe haircolor and care. Wij verzorgen klassikale trainingen maar ook individueel op één van onze trainingslokaties of op locatie van de klant.