H B&A
Hair-Scalp
oil en pomade

De natuurlijke oplossing voor uw haar en hoofdhuid

H B&A Hair

Elke dag een beetje liefde voor je haar

"mijn verhaal"

In januari 2021 werd ook ik geraakt door het virus. Mijn haar begon met bossen uit te vallen en brak af wanneer ik het wilde kammen of borstelen. Ook had ik verschrikkelijke jeuk op mijn hoofdhuid.

Ik verdiepte mij in vitamine supplementen, maar kwam erachter dat dit niet voldoende effect had. Als kruidenliefhebber ben ik mij nog meer gaan verdiepen in de genezende kracht van de natuur.

Ik heb mijn eerste batch haarolie gemaakt voor eigen gebruik. Binnen een week stopte mijn haar met uitvallen, wat was ik blij! Ik ben het blijven gebruiken en deelde het uit aan mijn directe omgeving om het ook te proberen. De resultaten waren geweldig.

We hebben een jaar getest en verbeterd. Met trots mag ik dan ook mijn eigen productlijn aanbieden. 

Mijn wens is om iedereen met haar en hoofdhuid problemen te kunnen steunen en begeleiden naar een gezonde hoofdhuid en haargroei!

Nieuwste Producten

H B&A Wholesale and Education is gespecialiseerd in het introduceren van nieuwe, kwalitatief hoogwaardige producten voor de uiterlijke verzorging van mannen en vrouwen. Wij zijn de officiële Europese distributeur van Innosys Beauty Care, Olenka Cosmeticos, Luminous Repair Mask en 3Deluxe haircolor and care. Wij verzorgen klassikale trainingen maar ook individueel op één van onze trainingslokaties of op locatie van de klant.