Luminous Repair Masque

LRM is een zeer effectieve haarreparatiebehandeling die kleurvervaging voorkomt, glans geeft en zijdeachtig, jeugdig haar terugbrengt.

Luminous Repair Masque

Repairs Damage From | Excessive Coloring / Highlighting| Intense Moisturize | Adds Incredible Shine
| Prevents Hair Color From Fading

Gemaakt door de wereldberoemde Oostenrijkse kapper Philippe Schaedler

Mond Products en Philippe Schaedler introduceren met trots hun eerste haarproduct Luminous Repair Masque, beter bekend als LRM. Geinspireerd door clienten, en klinisch ontworpen door Philippe en zijn team van wereld bekende chemisten. LRM is ontwikkeld om de gezondheid en de textuur van het haar weder op te bouwen. Philippe heeft in zijn vele jaren ervaring als professioneel haarstylist zijn handen door veel verschillen haartypes gehaald. Hij weet als geen ander hoe belangrijk het haar is voor vrouwen. Als je haar goed zit, voel je je ook goed! Met speciale ingrediënten uit japan en mineralen genoemd Anorthosite gewonnen zowel op de aarde als van het maanoppervlak. LRM zal de uitstraling, het gevoel en de gezondheid van je haar drastisch doen veranderen, zelfs al na de eerste keer van gebruik. Het belangrijkste sleutelelement is Delayed Deployement Factor (DDF). Dit betekend dat zelfs na het uitspoelen LRM blijft werken totdat het filmlaagje is vervlogen, meestal binnen 24 uur, zonder opbouw achter te laten.

Nieuwste Producten

BELANGRIJK:

Als u geen producten op deze pagina ziet, komt dit omdat u zich als groothandelklant moet registreren. Groothandelsprijzen zijn alleen beschikbaar voor Salon-eigenaren. Klik op de knop om te registreren als u eigenaar bent van een salon

H B&A Wholesale and Education is gespecialiseerd in het introduceren van nieuwe, kwalitatief hoogwaardige producten voor de uiterlijke verzorging van mannen en vrouwen. Wij zijn de officiële Europese distributeur van Innosys Beauty Care, Olenka Cosméticos, Luminous Repair Mask en 3Deluxe haircolor and care. Wij verzorgen klassikale trainingen maar ook individueel op één van onze trainingslokaties of op locatie van de klant.