H B&A Whole & Education

De veiligste en meest effectieve behandeling voor het strekken. iStraight-systeem is een permanent, stijlmakend (thermisch reconditionerend) systeem

H B&A Wholesale & Education, Breng de Beste Haarproducten Voor Mannen en Vrouwen

H B&A Wholesale and Education

H B&A Wholesale and Education is gespecialiseerd in het introduceren van nieuwe, kwalitatief hoogwaardige producten voor de uiterlijke verzorging van mannen en vrouwen. Wij zijn de officiële Europese distributeur van Innosys Beauty Care, A Fuller Beard products, Luminous Repair Mask en 3Deluxe haircolor and care. Wij verzorgen klassikale trainingen maar ook individueel op één van onze trainingslokaties of op locatie van de klant. U kunt onder andere bij ons terecht voor trainingen zoals: Keratin treatments, Permanent Straightening, beard treatments, color expert. Op onze website vindt u alle informatie over onze producten en trainingen. Meld u online aan voor een training op maat, creeër een account zodat u als salon toegang krijgt tot onze groothandel webwinkel.

Onze Productlijnen

De Veiligste En Meest Effectieve Systeem Voor Straighten

Contact

H B&A Wholesale and Education is gespecialiseerd in het introduceren van nieuwe, kwalitatief hoogwaardige producten voor de uiterlijke verzorging van mannen en vrouwen. Wij zijn de officiële Europese distributeur van Innosys Beauty Care, A Fuller Beard products, Luminous Repair Mask en 3Deluxe haircolor and care. Wij verzorgen klassikale trainingen maar ook individueel op één van onze trainingslokaties of op locatie van de klant.