Innosys Haarproducten

Gespecialiseerd in permanente straightenings, keratinebehandelingen, intensieve herstelbehandelingen en top thuisverzorgingsproducten.

Innosys Hair Products

Veilig en effectief het haar behandelen met straighteners, keratine of proteïne.

Sinds 1998 is IBS Beauty Inc. opgebloeid tot een dynamisch bedrijf en heeft het een dominante plaats ingenomen in de professionele haar/cosmetische industrie met het Innosys Beauty Care merk met eersteklas productlijnen, zoals iStraight systeem, iStraight keratine en reaction treatment. 

Door de jaren heen hebben we waardevolle relaties en het vertrouwen gewonnen van stylisten wereldwijd en het is hun getuigenis dat IBS trots mag zijn. Wij behandelen alleen de beste kwaliteit ingrediënten en zal niet bezuinigen om een snelle winst te maken. 

Wij gebruiken alleen eersteklas kwaliteit in zowel onze producten en service, dit is de sleutel tot succes op lange termijn. Met een sterk team van toegewijde wetenschappers en cosmeticaspecialisten, zal IBS Beauty, Inc. innovatieve ideeën blijven ontwikkelen en zullen wij de beste producten bieden aan professionele stylisten over de hele wereld. 

Sinds 2012 heeft ons merk Innosys Beauty Care zich ook succesvol gevestigd in Europa.

Nieuwste Producten

H B&A Wholesale and Education is gespecialiseerd in het introduceren van nieuwe, kwalitatief hoogwaardige producten voor de uiterlijke verzorging van mannen en vrouwen. Wij zijn de officiële Europese distributeur van Innosys Beauty Care, Olenka Cosmeticos, Luminous Repair Mask en 3Deluxe haircolor and care. Wij verzorgen klassikale trainingen maar ook individueel op één van onze trainingslokaties of op locatie van de klant.