Sale!

Hidra Kit

13,95

Hydra kit 3

Verrijkt met pro-vitamine 85 en essentiële oliën van buriti en monoi, die vochtinbrengend en conditionerend werken, helpt de Hydra Kit bij het vasthouden van vocht, het verdikken van de haren en het voorkomen van gespleten haarpunten.

Perfect voor extreem droog haar, vanwege het lage molecuulgewicht, verzwaard het haar niet en geeft het meer hydratatie aan de haarschacht. Omdat ze bovendien rijk zijn aan antioxiderende vetzuren en vitamine A, C en E, hebben de Hydra 3′-producten anti-uitdrogingseigenschappen, bevorderen ze haarversterking zonder de vezel te verzwaren, en bieden ze zachtheid, revitalisatie en verbetering van de haarflexibiliteit.

Hidra Kit

SKU N/A Categories ,

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Contact

H B&A Wholesale and Education is gespecialiseerd in het introduceren van nieuwe, kwalitatief hoogwaardige producten voor de uiterlijke verzorging van mannen en vrouwen. Wij zijn de officiële Europese distributeur van Innosys Beauty Care, A Fuller Beard products, Luminous Repair Mask en 3Deluxe haircolor and care. Wij verzorgen klassikale trainingen maar ook individueel op één van onze trainingslokaties of op locatie van de klant.