Kera Shampoo

21,99

Dagelijks gebruik post iStraight Keratin shampoo. Kera shampoo is geformuleerd met druiven zaad, zoethout extracten, gehydrolyseerde keratine en andere milde ingrediënten om het haar zachtjes te reinigen. Natriumchloride vrij om de levensduur van de behandeling te garanderen en is een “must” voor cliënten die de iStraight Keratin service ontvangen.

Kera Shampoo

Grootte: 473mL/16 fl. oz

Kera shampoo en Kera conditioner zijn natriumchloride vrij en verpakt met gehydrolyseerde keratine en versterkende extracten zoals Grape Seed, jojoba, Argan, en Tea tree oliën om de levensduur van de iStraight Keratin behandeling te garanderen. Beide zijn belangrijke en noodzakelijke nazorg producten die moeten worden verkocht aan elke klant.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Contact

H B&A Wholesale and Education is gespecialiseerd in het introduceren van nieuwe, kwalitatief hoogwaardige producten voor de uiterlijke verzorging van mannen en vrouwen. Wij zijn de officiële Europese distributeur van Innosys Beauty Care, A Fuller Beard products, Luminous Repair Mask en 3Deluxe haircolor and care. Wij verzorgen klassikale trainingen maar ook individueel op één van onze trainingslokaties of op locatie van de klant.