Magic Coffee

16,50

Magic Coffee

SKU N/A Category

Met Magic Coffee kun je eindeloos creëren met vloeibare koffiebonen zonder restafval van koffiecapsules, coffeepads of koffiedik. Je maakt in een handomdraai warme koffie, ijskoffie, cold brews, cocktails, taarten en desserts. Het is ontzettend leuk om Magic Coffee cadeau te geven! Je geeft of drinkt een eerlijk product met een bijzondere historische oorsprong.

Het product is meer dan 350 jaar geleden ontstaan op de Surinaamse koffieplantages. Het recept werd geheim gehouden en generatie op generatie over-gedragen. De slaven die werkzaam waren op deze plantages hadden een manier gevonden om koffiebonen vloeibaar te maken, zodat ze stiekem koffie konden zetten zonder de bonen steeds te malen.

Het was mogelijk om tijdens de lange werkdagen snel koffie te drinken met (heet) water, melk of een beetje alcohol zonder restafval achter te laten. Er werden ook deeg- en vleesproducten met het koffie-extract gemaakt.

Magic Coffee wordt nog steeds gemaakt van water, Arabica koffie en cacao en bevat geen conserveermiddelen, smaak-, kleur- en geurstoffen. Magic Coffee is 100% vegan en gluten-vrij. Onze vloeibaar gemaakte koffiebonen lossen moeiteloos op in water, melk, beslag, alcohol en roomijs.

Magic Coffee

Capuccino blend, Espresso blend, Ice Coffee blend

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Contact

H B&A Wholesale and Education is gespecialiseerd in het introduceren van nieuwe, kwalitatief hoogwaardige producten voor de uiterlijke verzorging van mannen en vrouwen. Wij zijn de officiële Europese distributeur van Innosys Beauty Care, A Fuller Beard products, Luminous Repair Mask en 3Deluxe haircolor and care. Wij verzorgen klassikale trainingen maar ook individueel op één van onze trainingslokaties of op locatie van de klant.