Reactie Behandeling B3

29,95

Availability: 27 in stock

Een intensieve reparatie maskerbehandeling die diep in het haar sijpelt onmiddellijk naar volumize, conditie, beschermen en schijnen. Gebruik om de andere dag naast hydratatie nature shampoo, conditioner en pure Essence Oil voor de ultieme after-care combo

Grootte: 220mL/7,4 fl. oz

Reactie behandeling B3 is een aanvullende haarverzorgings behandeling gemaakt met keratine, zijde, collageen, plus 14 verschillende natuurlijke oliën en extracten om het haar intern en uitwendig te voeden met vitale voedingsstoffen en eiwitten. Het is ook een van onze best verkopende retailproducten met een hoge klanttevredenheid. B3 wordt aanbevolen voor alle haartypes, vooral die welke een chemische dienst hebben meegemaakt.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Contact

H B&A Wholesale and Education is gespecialiseerd in het introduceren van nieuwe, kwalitatief hoogwaardige producten voor de uiterlijke verzorging van mannen en vrouwen. Wij zijn de officiële Europese distributeur van Innosys Beauty Care, A Fuller Beard products, Luminous Repair Mask en 3Deluxe haircolor and care. Wij verzorgen klassikale trainingen maar ook individueel op één van onze trainingslokaties of op locatie van de klant.