Hydratatie Nature Conditioner

23,95

Availability: 21 in stock

Daily-use conditioner geformuleerd met 10 natuurlijke extracten (inclusief arganolie) om het haar te voeden en onmiddellijk te hydrateren-perfect voor na chemische diensten (bijv. kleuren, iStraight).

Grootte: 473mL/16 fl. oz.

Hydratatie nature conditioner is beter dan veel behandel maskers die er zijn! Essentiële oliën en extracten om het haar te hydrateren, te behandelen en te beschermen voor het behouden van de rechte, glanzende, zijdeachtige en prachtige resultaten van het iStraight-systeem. 10 natuurlijke oliën/extracten en 6 aminozuren, in een lage pH, luxueus dikke room, dat is Parabenen-vrij en natriumchloride-vrij. Perfect voor nazorg na het iStraight-systeem of andere chemische diensten.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Contact

H B&A Wholesale and Education is gespecialiseerd in het introduceren van nieuwe, kwalitatief hoogwaardige producten voor de uiterlijke verzorging van mannen en vrouwen. Wij zijn de officiële Europese distributeur van Innosys Beauty Care, A Fuller Beard products, Luminous Repair Mask en 3Deluxe haircolor and care. Wij verzorgen klassikale trainingen maar ook individueel op één van onze trainingslokaties of op locatie van de klant.