Hydratatie Nature Shampoo

23,95

Out of stock

Een low-pH, dagelijks-gebruik shampoo geformuleerd met etherische oliën en natuurlijke extracten om te helpen verjongen en onmiddellijk hydrateren alle soorten haar zonder het wegstrippen van voedingsstoffen of het veroorzaken van schade of droogheid te post iStraight haar.

Hydratatie Nature Shampoo

Grootte: 473mL/16 fl. oz.

Hydratatie nature shampoo is sulfaat vrij, paraben-vrij, natriumchloride-vrij en gemaakt bij een lage pH (4,5 tot 5,5) om de natuurlijke pH van ons lichaam aan te passen. Harde shampoos kunnen een strippen effect hebben op haar met pH in de hoge 7s of zelfs 8s. Dit kan verwoestende niet alleen op ontspannen haar, maar haar dat meerdere salon chemische diensten met inbegrip van kleuren heeft ontvangen. Hydratatie nature shampoo is een “Treatment” shampoo met Shea boter, Aloë, Argan, en Tea tree oliën, evenals zes verschillende aminozuren, om het haar te helpen herbouwen met voortgezet gebruik.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Contact

H B&A Wholesale and Education is gespecialiseerd in het introduceren van nieuwe, kwalitatief hoogwaardige producten voor de uiterlijke verzorging van mannen en vrouwen. Wij zijn de officiële Europese distributeur van Innosys Beauty Care, A Fuller Beard products, Luminous Repair Mask en 3Deluxe haircolor and care. Wij verzorgen klassikale trainingen maar ook individueel op één van onze trainingslokaties of op locatie van de klant.