B3 essential oil

23,95

Een lichte olie behandeling die directe absorptie biedt voor een levendige glans en beheersbaarheid. Het voedt en beschermt alle haartypes. Pure Essence Oil beschermt de nagelriemen zonder het ongemak van kleverigheid of ongewenst residu. Het wordt ten zeerste aanbevolen dat klanten pure Essence olie kopen en blijven gebruiken om de rechte, glanzende, zijdeachtige, prachtige resultaten van iStraight te verlengen en te behouden.

B3 essential oil

Categories ,

Grootte: 50mL/1,69 fl. oz

Pure Essence Oil wordt gebruikt als de laatste stap in het iStraight systeem proces voor extra glans, gladmaken en als een vochtbarrière. Het voordeel van het gebruik van zuivere Essence olie, in vergelijking met de producten van andere concurrenten, is dat de olie geen residu uit het voortgezette gebruik laat. Pure Essence Oil maakt gebruik van een laag moleculair gewicht gehydrogeneerde polyisobutene dat een uitstekende, blijvende bescherming biedt, maar gemakkelijk wordt weggespoeld wanneer het wordt geshampooed. Belangrijke natuurlijke olie ingrediënten: arganolie, jojoba-olie, olijfolie, druivenpitolie, avocado-olie en rijst olie.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Contact

H B&A Wholesale and Education is gespecialiseerd in het introduceren van nieuwe, kwalitatief hoogwaardige producten voor de uiterlijke verzorging van mannen en vrouwen. Wij zijn de officiële Europese distributeur van Innosys Beauty Care, A Fuller Beard products, Luminous Repair Mask en 3Deluxe haircolor and care. Wij verzorgen klassikale trainingen maar ook individueel op één van onze trainingslokaties of op locatie van de klant.