training Innosys iStraight

210,00

training Innosys iStraight

SKU N/A Category

Algemene informatie

Op zoek naar een cursus permanente straight behandeling? Dan ben je van harte welkom bij H B&A Education. Met een professionele straightening haarbehandeling kun je je activiteiten als kapper/kapster een belangrijke meerwaarde geven. Met een permanent straight behandeling maak je het haar van je klant stijl, glanzend en superzacht.

Tot in de puntjes verzorgd

Met een permanent straight behandeling worden de haren tot in de puntjes verzorgd. Maar ook jouw werkwijze moet tot in de puntjes doordacht zijn. De cursus gaat in op haarstructuur, haargroei, haartypes, haarkleur en haarverzorging. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan wat iStraight is, welke straightener producten er zijn, wat het effect is en welke toepassingen er bestaan. Onder begeleiding van je docent leer je de straightener haarbehandelingen te geven en je leert welke producten te gebruiken voor verschillende haartypes. Ook advies en after care bij straightening haarbehandelingen komen aan de orde, om je behandelingen een langdurig effect te geven.

Opgelet, voor deze cursus dient u een model mee te nemen met kort tot halflang haar!

Dagindeling

1 dag van 10u tot 17u

theorie en praktijkcursus

Inhoud

  • Opbouw van het haar
  • Haargroei en haarkleur
  • Haarverzorging
  • Wat is permanente straightening?
  • Straightener producten
  • Toepassingen permanent straight haarbehandeling
  • Advies en after care

Wij werken met de producten van Innosys Beauty Care. Deze lijn bestaat uit de volgende onderdelen:

iStraight

Keratine

Reaction Treatment

iStraight training

22-05-2022, 24-04-2022, 26-06-2022, 27-02-2022, 27-03-2022

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Contact

H B&A Wholesale and Education is gespecialiseerd in het introduceren van nieuwe, kwalitatief hoogwaardige producten voor de uiterlijke verzorging van mannen en vrouwen. Wij zijn de officiële Europese distributeur van Innosys Beauty Care, A Fuller Beard products, Luminous Repair Mask en 3Deluxe haircolor and care. Wij verzorgen klassikale trainingen maar ook individueel op één van onze trainingslokaties of op locatie van de klant.